Huisartsenpraktijk Naarden in Haarlem                                                           Gezondheidscentrum Stad en Vaart

Waarneming

Indien de praktijk gesloten is in verband met vakantie, ziekte of nascholing e.d. belt u

 • (24 uur per dag, 7 dagen per week) voor levensbedreigende spoedgevallen waarbij iedere seconde telt:  112
 • (op werkdagen van 08:00 uur - 17:00 uur) voor alle overige spoedgevallen en urgente medische problemen die niet kunnen wachten totdat onze praktijk weer open is gewoon ons praktijknummer 023-5313600. Via de meldtekst en het keuzemenu kunt u een keuze maken om automatisch doorverbonden te worden met een van onze waarnemende praktijken. Dit zijn altijd praktijken vlak bij ons in de buurt. Het is dus niet meer nodig de doktersdienst te bellen!!!!!
 • (tijdens de avond vanaf 17:00, de nacht, in de weekenden en  tijdens nationale feestdagen) voor alle overige spoedgevallen en urgente medische problemen die niet kunnen wachten totdat onze praktijk of een van de waarnemende praktijken weer open is 023-2242526. U wordt dan verbonden met de Spoedpost dit is de gecombineerde huisartsenpost en spoedeisende hulppost in onze regio.

 

Informatie over onze Waarneemgroep

Om te zorgen dat u altijd, indien nodig, bij een huisarts terecht kunt, ook al is uw eigen huisarts op vakantie, ziek of afwezig door een andere reden, werken verschillende huisartspraktijken samen. De volgende praktijken maken deel uit van onze Waarneemgroep:

 1. Huisartsenpraktijk Kraaij&Ensink
 2. Huisartsenpraktijk Scherpenzeel
 3. Huisartsenpraktijk Thoolen
 4. Huisartsenpraktijk Stronkhorst
 5. Huisartsenpraktijk Reimer & Beenders

Bij capaciteitsproblemen kunnen daar aan toegevoegd worden de praktijken:

 1. Huisartsenpraktijk Zwart
 2. Huisartsenpraktijk Christiaanse
 3. Huisartsenpraktijk Peters
 4. Huisartsenpraktijk van Bree

 

 Informatie over de spoedpost

De waarneming in de avond, de nacht, weekenden en nationale feestdagen is geregeld via de stichting spoedpost Haarlem. Dit is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in de regio Haarlem en de spoedeisende hulp van het Spaarne Gasthuis. De spoedpost is gehuisvest op twee locaties, te weten in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Zuid (voorheen Kennemer Gasthuis locatie Zuid en daarvoor weer het EG of Elisabeths Gasthuis) en in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord (voorheen Kennemer Gasthuis locatie Noord). Afhankelijk van uw woonadres wordt u verwezen naar een van beide locaties. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken met de spoedpost (zie boven voor het telefoonnummer). Houdt u, uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adresgegevens:

Spoedpost Haarlem-Zuid (in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Zuid): Boerhaavelaan 22, Haarlem

Spoedpost Haarlem-Noord (in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord): Vondelweg 999, Haarlem