Huisartsenpraktijk Naarden

Praktijkgevel

Waarneming

Indien de praktijk gesloten is in verband met vakantie, ziekte of nascholing e.d. kunt u contact opnemen met: 

De dokterdienst ( op werkdagen van 08.00 - 17.00)

0900-1515

U krijgt via de doktersdienst het telefoonnummer van één van de huisartspraktijken uit onze Waarneemgroep. Dit zijn in het algemeen praktijken dicht in de buurt van ons centrum.  Deze waarneming is voor spoedgevallen, het aanvragen van herhaalrecepten en voor medische zaken die niet kunnen wachten totdat onze praktijk weer open is. 

De spoedpost (gedurende de avond, de nacht, in de weekenden en tijdens nationale feestdagen)

023-2242526

Hier kunt u  terecht voor alle medische spoedgevallen en medische zaken die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag. 

 

Informatie over onze Waarneemgroep

Om te zorgen dat u altijd, indien nodig, bij een huisarts terecht kunt, ook al is uw eigen huisarts op vakantie, ziek of afwezig door een andere reden, werken verschillende huisartspraktijken samen. De volgende praktijken maken deel uit van onze Waarneemgroep:

 

  1. Huisartsenpraktijk Christiaanse
  2. Huisartsenpraktijk Kraaij&Ensink
  3. Huisartsenpraktijk Peters
  4. Huisartsenpraktijk Scherpenzeel
  5. Huisartsenpraktijk Thoolen
  6. Huisartsenpraktijk van Bree
  7. Huisartsenpraktijk van der Velde
  8. Huisartsenpraktijk Visser
  9. Huisartsenpraktijk Zwart

 

Informatie over de spoedpost

De waarneming in de avond, de nacht, weekenden en nationale feestdagen is geregeld via de stichting spoedpost Haarlem. Dit is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in de regio Haarlem en de spoedeisende hulp van het Spaarne Gasthuis. De spoedpost is gehuisvest op twee locaties, te weten in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Zuid (voorheen Kennemer Gasthuis locatie Zuid en daarvoor weer het EG of Elisabeths Gasthuis) en in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord (voorheen Kennemer Gasthuis locatie Noord. Afhankelijk van uw woonadres wordt u verwezen naar een van beide locaties. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken met de spoedpost. Houdt u, uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adresgegevens:

Spoedpost Haarlem-Zuid (in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Zuid): Boerhaavelaan 22, Haarlem

Spoedpost Haarlem-Noord (in het Spaarne Gasthuis Haarlem-Noord): Vondelweg 999, Haarlem