Huisartsenpraktijk Naarden

Waarneming

Indien de praktijk gesloten is in verband met vakantie, ziekte of nascholing e.d. kunt u contact opnemen met: 

De dokterdienst ( op werkdagen van 08.00 - 17.00)

0900-1515

U krijgt via de doktersdienst het telefoonnummer van één van de huisartspraktijken uit onze Waarneemgroep. Dit zijn in het algemeen praktijken dicht in de buurt van ons centrum.  Deze waarneming is voor spoedgevallen, het aanvragen van herhaalrecepten en voor medische zaken die niet kunnen wachten totdat onze praktijk weer open is. 

De spoedpost (gedurende de avond, de nacht, in de weekenden en tijdens nationale feestdagen)

023-2242526

Hier kunt u  terecht voor alle medische spoedgevallen en medische zaken die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag. 

 

Informatie over onze Waarneemgroep

Om te zorgen dat u altijd, indien nodig, bij een huisarts terecht kunt, ook al is uw eigen huisarts op vakantie, ziek of afwezig door een andere reden, werken verschillende huisartspraktijken samen. De volgende praktijken maken deel uit van onze Waarneemgroep:

 

  1. Huisartsenpraktijk Christiaanse
  2. Huisartsenpraktijk Kraaij&Ensink
  3. Huisartsenpraktijk Laceulle
  4. Huisartsenpraktijk Scherpenzeel
  5. Huisartsenpraktijk Thoolen
  6. Huisartsenpraktijk van der Veen
  7. Huisartsenpraktijk van der Velde
  8. Huisartsenpraktijk Visser
  9. Huisartsenpraktijk Zwart

 

Informatie over de spoedpost

De waarneming in de avond, de nacht, weekenden en nationale feestdagen is geregeld via de stichting spoedpost Haarlem. Dit is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in de regio Haarlem. De spoedpost is gehuisvest op twee locaties, te weten in het Kennemer Gasthuis locatie Zuid (voorheen het EG of Elisabeths Gasthuis) en in het Kennemer Gasthuis locatie Noord (nieuwe locatie en naam van het voormalige “Deo” ziekenhuis). Afhankelijk van uw woonadres wordt u verwezen naar een van beide locaties. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken met de spoedpost. Houdt u, uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adresgegevens:

Spoedpost Zuid (in het Kennemergasthuis Zuid): Boerhaavelaan 22, Haarlem

Spoedpost Noord (in het Kennemergasthuis Noord): Vondelweg 999, Haarlem