Huisartsenpraktijk Naarden in Haarlem                                                           Gezondheidscentrum Stad en Vaart

Consulten en visites

Spreekuur/consulten

Het spreekuur is alleen op afspraak. Er is iedere werkdag 's ochtends een spreekuur van 08:00 tot 11:30 uur, behalve van 10:30 tot 11:00 uur en 's middag van 14:00 tot 16:00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de assistente, tel: 023-5313600. Daarnaast kunt VIA DEZE WEBSITE een afspraak voor een consult aanvragen. Meer informatie over de laatste mogelijkheid vindt u op onze homepagina. De duur van een consult is 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben of wilt u meerdere problemen met uw arts bespreken dan kunt u in overleg met de assistente een dubbele afspraak maken.

Telefonisch terugbelspreekuur

Indien u een telefonisch consult wenst kunt u iedere werkdag tussen 08:00 - 17:00 uur contact opnemen met de assistente, tel: 023-5313600. Daarnaast kunt u VIA DEZE WEBSITE een afspraak voor een telefonisch consult aanvragen. klikt u daarvoor op "Patientenomgeving" in de bovenste menubalk. De assistente zet u dan op de agenda van het terugbelspreekuur. U wordt vervolgens teruggebeld tussen 11:30 en 14:00 uur.

Hoort u niets in de periode dan is het zeer wel mogelijk dat wij verhinderd waren door grote drukte of een spoedgeval. U mag dan nog een telefoontje verwachten na 16:00 uur.

Vergeet u niet om de telefoonnummers waarop u bereikbaar bent door te geven aan de assistente. Bij voorkeur uw mobiele nummer. Als u dezelfde dag nog door de arts teruggebeld wilt worden dan moet u dit voor 11:00 telefonisch aan de assistente doorgeven. Wilt u iets met uw arts bespreken wat min of meer urgent is of in ieder geval urgent lijkt te zijn, meldt u dit dan ook bij de assistente zodat zij dit tijdig aan uw arts kan doorgeven.

Visites

Patiënten die, wegens medische redenen niet naar de praktijk kunnen komen, kunnen een huisbezoek/visite aanvragen. Indien een huisbezoek dezelfde dag nog plaats moet vinden, dient deze voor 10:30 uur aangevraagd worden. Vanzelfsprekend geldt dit natuurlijk niet voor spoedgevallen. Gewoonlijk worden huisbezoeken tussen circa 12:00 en 14:00 uur verricht. In wederzijds overleg kan er zo nodig afgeweken worden van bovenstaande gebruikelijke gang van zaken.

.