Huisartsenpraktijk Naarden

Uitleg over het gebruik van het aanvraagformulier telefonisch consult

LEEST U ONDERSTAANDE TEKST GOED DOOR VOORDAT U KLIKT OP "DOORGAAN NAAR HET AANVRAAGFORMULIER TELEFONISCH CONSULT".

Deze pagina geeft toegang tot ons consultaanvraagformulier. Met dit formulier kunt u zonder telefonische tussenkomst van de assistente een telefonisch consult bij de arts aanvragen. Om deze aanvraag en de verwerking ervan zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen, voor zowel u als ons, zijn er wel enkele spelregels. 

  1. checkt u, voordat u een afspraak maakt, eerst of de praktijk niet de gesloten is vlak voor of op de data dat u uw afspraak zou willen hebben. Klikt u daarvoor op de link "Praktijk gesloten" onder "Praktijkinfo" in de bovenste menubalk.
  2. u wordt met klem verzocht om 2 voorkeursdata in te vullen, hierdoor is de kans veel groter dat wij u via deze weg een plek op onze spreekuuragenda kunnen geven. 
  3. zodra het gelukt is om u een afspraak op onze agenda te geven dan krijgt u hiervan een bevestiging via uw e-mailadres. U wordt normaliter teruggebeld tussen 12.00 en 14.00 of, indien het erg druk is in de praktijk, na 16.00 uur.
  4. lukt het onze assistentes toch niet om u een afspraak op onze agenda te geven dan zal zij telefonisch met u contact opnemen om dit alsnog telefonisch met u te regelen. krijgt zij u niet aan de lijn dan zal zij u een e-mail sturen dat het niet gelukt is om u een afspraak te geven en dat u evenmin telefonisch bereikbaar was voor ons. U wordt dan verzocht om zelf te bellen met onze assistente om alsnog een afspraak te maken.
  5. indien u, uw persoonlijke gegevens niet correct hebt ingevuld op het formulier dan kunnen we u vanwege veiligheidsredenen geen afspraak geven. De assistente zal dan trachten om telefonisch of per e-mail contact met u te leggen.
  6. hebt u een afspraak gemaakt maar wilt u die afzeggen, dan kunt u daarvoor het formulier "afspraak afzeggen" gebruiken. Hiermee kunt u overigens ook afspraken afzeggen die u telefonisch hebt gemaakt.
  7. onder het formulier vindt u het kader "Opmerkingen". Hierin kunt u speciale wensen kwijt, maar ook opmerkingen over het functioneren van dit systeem. Iedere input, zowel positief als negatief, is welkom want daar kunnen wij weer van leren. 

Doorgaan naar het consultaanvraagformulier