Medical Practice Naarden

Praktijkgevel

Praktijkmedewerkers/Staff

In de praktijk zijn de volgende personen werkzaam:

Huisartsen

General practitioners

dhr. R.G. Naarden, huisarts/CB-arts (MD, GP)  
dhr._R.G._Naarden_huisarts

Dokter Naarden heeft geneeskunde gestudeerd in Leiden en is in 1990 afgestudeerd als arts. Direct daarna heeft hij twee jaar als arts bij de koninklijke luchtmacht gediend. Vervolgens heeft hij in een ziekenhuis op de afdelingen chirurgie en interne geneeskunde gewerkt.  Begin 1995 is hij afgestudeerd als huisarts. Hierna heeft hij lange tijd in Den Haag in dienst van een huisartsenpraktijk gewerkt. Daarnaast is hij werkzaam geweest als waarnemend huisarts. Ook is hij enige tijd door Artsen Zonder Grenzen uitgezonden naar Cambodja. Naast de huisartsgeneeskunde is hij tevens opgeleid in de Chinese en Japanse acupunctuur en heeft hij nog een aanvullende opleiding fytotherapie (kruidengeneeskunde) gevolgd. Hij is sinds 2004 gevestigd als huisarts in Haarlem.

mw. B.L. Lemaire, huisarts (MD, GP)  
 webfoto BrechtjeLemaire1 150x150

Dokter Lemaire heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam. Na haar studie is zij twee jaar in een ziekenhuis werkzaam geweest als arts op de afdeling gynaecologie en daarna twee jaar als poortarts op de spoedeisende hulp. Zij heeft vervolgens de huisartsenopleiding in Leiden gedaan. Sinds april 2006 werkt zij in de praktijk van dokter Naarden. Het interessante van het beroep huisarts is voor haar de grote variatie aan problemen en het intensieve contact met mensen. Zij woont in Haarlem met haar partner en heeft 3 kinderen.

Doktersassistenten:

Practice assistants

mw. Anouk Blokhuis  
 Foto/picture mw./mrs. A. Blokhuis

Anouk Blokhuis is sinds 1998 doktersassistente. Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in Amsterdam, had zij de wens om wat dichter bij huis te gaan werken na haar verhuizing naar Haarlem. Het leuke van haar vak vindt ze de combinatie tussen het werken met mensen, medisch technisch handelen en de praktische organisatie van de werkzaamheden binnen een huisartsenpraktijk. Anouk is elke dag werkzaam in de praktijk. Naast de gebruikelijke administratie, organisatie en medische handelingen houdt Anouk zich o.a. ook bezig met de financiën van de praktijk.

mw. Marloes Blok  
  Marloes Blok is recentelijk afgestuurd. Zij komt ons team tijdelijk versterken in verband met het zwangerschapsverlof van Anouk Blokhuis. Marloes zal op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.
mw. Margreeth Meeter  
mw. M. Meeter, doktersassistente/physicians assistant