Huisartsenpraktijk Naarden

Uitleg E-consult

LEEST U ONDERSTAANDE TEKST GOED DOOR VOORDAT U KLIKT OP "DOORGAAN NAAR HET E-CONSULTFORMULIER".

Deze pagina geeft toegang tot ons E-consultformulier voor een zogenaamd E-mailconsult ook wel E-consult genoemd. Met dit formulier kunt via een (web) E-mail verbinding administratieve of medische vragen aan een van onze artsen stellen. Om deze aanvraag en de verwerking ervan zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen, voor zowel u als ons, zijn er wel enkele spelregels.

  1. het E-consult formulier staat in een beveiligde omgeving. Feitelijk is onze hele website beveiligd via een zogenaamde "https" verbinding.
  2. checkt u, voordat u een E-consult opstuurt, eerst of de praktijk niet de gesloten is. Klikt u daarvoor op de link "Praktijk gesloten" onder "Praktijkinfo" in de bovenste menubalk.
  3. Het E-consult is bedoeld om als extra contactmogelijkheid te dienen tussen u en uw arts. Het dient dus vooral gemak. In geval van een E-consult is het van belang dat u een heldere vraag hebt die u ook eenduidig en helder op schrift kunt stellen en waarbij de redelijke verwachting is dat de arts deze vraag door middel van 1 retourmail kort kan beantwoorden. Hebt u een vraag waarvan u redelijkerwijs kunt aannemen dat de arts u nog aanvullende vragen zal moeten stellen voordat er tot beantwoording overgegaan kan worden, een vraag waarvan de beantwoording waarschijnlijk tijdrovend zal zijn dan wel een vraag waarvoor u simpelweg gezien moet worden door de arts, vraagt u dan een telefonische consult respectievelijk gewoon consult bij uw arts aan. Indien u een E-consult aanvraagt en het blijkt dat de arts deze niet eenvoudig kan beantwoorden zal hij/zij aan u vragen om alsnog een telefonisch consult dan wel gewoon consult af te spreken. Een aanvraag voor een van deze beiden kunt u overigens ook via deze website indien.
  4. Wellicht ten overvloede; het E-consult is vanzelfsprekend niet bedoeld voor medische problemen van lichamelijk dan wel geestelijke aard met een (enigszins) urgent karakter. Neemt u daarvoor contact op met onze assistente en gebruikt u in geval van duidelijke urgentie hiervoor onze spoedlijn.
  5. indien u, uw persoonlijke gegevens niet correct hebt ingevuld op het formulier dan zullen we u vanwege veiligheidsredenen via deze weg geen antwoord op uw vraag geven.
  6. hebt u een E-consult aangemaakt maar wilt u die annuleren, vult u dan opnieuw het E-consult formulier met de mededeling dat u het vorige E-consult wilt annuleren, voorzien van de verzenddatum van het vorige E-consult en het onderwerp.
  7. In het E-consultformulier kun u uw vraag kwijt, maar ook opmerkingen over het functioneren van dit systeem. Iedere input, zowel positief als negatief, is welkom want daar kunnen wij weer van leren. 

Doorgaan naar het E-consultformulier